Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Descoperă plăcerea cumpărăturilor online fără griji!

Livrare rapidă și sigură pentru a-ți aduce produsele personalizate, eco-friendly și premium direct la usa dumneavoastra.

Transport si livrare

La I WOOD BE, obiectivul nostru este să vă oferim cele mai bune opțiuni de transport, indiferent unde vă aflați. Misiunea noastră în fiecare zi este să vă livrăm comanda în timp util și să vă oferim oricând nivelul cel mai ridicat de reacție.

Transport intern:

  • Tariful de livrare pentru comenzile primite în România este de 19 RON.
  • Transportator: Urgență Cargus
  • Timp estimat de livrare: 1-3 zile (termenele de livrare estimate nu sunt garantate și pot să fluctueze în funcție de destinație și perioada din an)
  • Un număr de urmărire a comenzii va fi furnizat odată ce comanda a fost expediată. Comenzile pot fi urmărite la https://app.urgentcargus.ro/Private/Tracking.aspx?CodBara=


Transport internațional (Europa):

  • Tariful de livrare pentru comenzile primite în Europa este de 10 EUR.
  • Transportator: Posta Română (Serviciul Prioritar)
  • Timpul estimat de livrare: 5-7 zile (termenele de livrare estimate nu sunt garantate și pot fluctua în funcție de destinație și perioada anului)
  • Un număr de urmărire va fi furnizat odată ce comanda a fost expediată. Comenzile pot fi urmărite la https://www.posta-romana.ro/en/track-trace.html.

Veți primi actualizări prin e-mail cu privire la starea comenzii dvs.

Puteți accesa aceste informații în secțiunea „Contul meu”. Dacă nu sunteți înregistrat, faceți clic pe linkul „Informații despre comandă” din e-mailul de confirmare pentru a urmări comanda.

ARTICOLE i wood be

Meet the Makers – Alina Elena Murariu

Meet the Makers – Alina Elena Murariu

I WOOD BE, despre curaj și libertate. Observ fragmentar printre oamenii veniți la festival două coculețe blonde în spatele unui stand. Îmi fac loc vitejește prin mulțime și mă apropii, vânând mai m...

Sărbători fără plastic

Sărbători fără plastic

“Suntem trecut, trudă și iubire, nopți lungi cu dalta-n mână, în speranța că o să-ncrustăm în suflet și pe buze un zâmbet, o dorință nestăvilită de eliberare, de întoarcere la eul interior. Ne-am v...

Inceputul aventurii

Inceputul aventurii

Alina Elena Murariu s-a născut în Pașcani și este creatoarea brand-ului I WOOD BE ce pune accent pe partea culturală prin agende din lemn de fag și foi de hârtie reciclate, semne de carte din lemn ...

i wood be

social media