Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Brand eco-friendly și premium

produse personalizate și impact social în România

VEZI CATEGORIILE

DESPRE echipă

Bine ai venit pe platforma noastră, unde creativitatea se întâlnește cu natura! Suntem echipa I WOOD BE - un grup de fete pasionate de lucrul manual și de frumusețea lemnului. Împărtășim aceeași dragoste pentru crearea de produse sustenabile care să contribuie la protejarea și îmbunătățirea mediului înconjurător.
Echipa noastră este formată dintr-un grup divers de fete, fiecare aducând propriile sale abilități și pasiuni în crearea de conținut de calitate. Indiferent de vârstă sau parcurs educațional, suntem unite de aceeași viziune: să promovăm lucrul manual și să încurajăm utilizarea produselor într-un mod sustenabil.

CINE SUNTEM


Alina, Cristina, Adelina și Elena sunt doar câteva dintre membrele talentate ale echipei noastre. Fiecare dintre noi are o poveste unică și o pasiune puternică pentru arta și frumusețea lucrului manual. Ne străduim să aducem în prim-plan importanța utilizării fiecărui produs pe care îl aducem la viață, să fie durabile și estetice, care să contribuie la sănătatea și frumusețea naturii.

iwoodbe nature

Descoperă puterea regenerării naturii cu I WOOD BE și Fundația Conservation Carpathia!

PLANTEAZĂ UN COPAC – Natura încrede în noi

Omul și natura 

Omul și natura sunt interconectați într-un mod profund și complex. Suntem dependenți de natură pentru aerul pe care îl respirăm, pentru hrană și pentru resursele esențiale. Cu toate acestea, ritmul agitat al vieții moderne ne poate îndepărta adesea de conexiunea noastră naturală și de responsabilitatea pe care o avem față de mediu.

Investiția în continuitatea naturii este crucială pentru bunăstarea noastră și a planetei.

Fiecare agendă sau album devine un simbol al regenerării și al unei acțiuni conștiente, prin care contribui personal la păstrarea naturii pentru generațiile următoare.

protejam mediul înconjurător

Alege să faci o diferență prin achiziționarea unei agende sau a unui album I WOOD BE și alătură-te misiunii noastre de a proteja și regenera mediul înconjurător. Fiecare agendă vândută înseamnă că un copac este renăscut, aducând cu sine speranța și promisiunea unei lumi mai verzi și mai frumoase. I WOOD BE și Fundația Conservation Carpathia te invită să fii parte din acest proces de regenerare și să faci parte dintr-o comunitate dedicată conservării naturii.

Descoperă gama noastră de produse și alege să creezi un impact pozitiv prin fiecare agendă sau album I WOOD BE pe care îl alegi. Alătură-te nouă în călătoria noastră pentru a face o diferență în lumea în care trăim. Prin urmare, te îndemnăm să investești în continuitatea naturii și într-un viitor sustenabil.

Plantam puieti

Fiecare agendă sau album aduce un puiet din surse autohtone de sămânță,  FCC a creat mai multe pepiniere în zona proiectului, proiectându-le într-un mod organic și natural. Plivirea se desfășoară manual unde luăm și noi parte, pentru a înțelege tot demersul procesului. 

Acțiunea de plantare a puieților se realizează de două ori pe an, moment în care echipa I WOOD BE participă împreună cu cei din comunitățile locale implicate, generând un nou sentiment de responsabilitate și mândrie pentru aceste noi păduri. Activitățile de reconstrucție ecologică au îmbunătățit calitatea pădurilor, au creat spațiu pentru speciile autohtone și au contribuit la un ecosistem mai echilibrat și sănătos.

I WOOD BE se implică și în susținerea educației copiilor din centre de plasament și medii defavorizate.

I WOOD BE și Fundația Ajungem Mari – pentru un viitor mai bun pentru copiii și tinerii defavorizați.

La I WOOD BE, credem în puterea educației și în importanța oferirii șanselor egale în viață. De aceea, suntem mândri să colaborăm cu Ajungem Mari , iar la înlocuirea agendelor noastre, donăm o parte din vânzări pentru sprijinirea proiectelor lor.

Fundația Ajungem Mari este dedicată susținerii și dezvoltării copiilor și tinerilor defavorizați, oferindu-le acces la educație, programe de dezvoltare personală și sprijin emoțional. Ne alăturăm misiunii lor de a construi un viitor mai bun pentru acești tineri, unde fiecare dintre ei să aibă șansa de a-și atinge potențialul maxim.

Prin achiziționarea agendelor noastre, nu doar că te bucuri de un produs de calitate, realizat manual și personalizat, ci și contribui la o cauză nobilă. Fiecare agendă înlocuită înseamnă o donație către Fundația Ajungem Mari, iar astfel, împreună, facem o diferență în viețile copiilor și tinerilor care au nevoie de sprijinul nostru.

Alătură-te nouă în această misiune de a face o schimbare și de a crea un viitor mai luminos pentru copiii și tinerii defavorizați. Descoperă gama noastră de agende și sprijină Fundația Ajungem Mari prin fiecare achiziție. Fiecare gest contează și împreună putem face o diferență semnificativă în viețile acestor tineri.

Noi ne-am alăturat lor cu diverse activități în atelierul nostru alături de copii, prin care acestia își pot dezvolta curiozitatea și anumite pasiuni. „Dă-ți pasiunea mai departe” este principalul proiect permanent, astfel încât putem spune că pasiunea noastră din atelier este perfectă pentru a le da curajul să exploreze și alte domenii. Fie că doar asistă la activitatea noastră, fie că pictează, slefuieșc, creează propria agendă, ei își dezvoltă simțul artistic și își provoacă imaginația.

Meet the Makers – Alina Elena Murariu

Meet the Makers – Alina Elena Murariu

I WOOD BE, despre curaj și libertate. Observ fragmentar printre oamenii veniți la festival două coculețe blonde în spatele unui stand. Îmi fac loc vitejește prin mulțime și mă apropii, vânând mai m...

Află mai multe
Sărbători fără plastic

Sărbători fără plastic

“Suntem trecut, trudă și iubire, nopți lungi cu dalta-n mână, în speranța că o să-ncrustăm în suflet și pe buze un zâmbet, o dorință nestăvilită de eliberare, de întoarcere la eul interior. Ne-am v...

Află mai multe
Inceputul aventurii

Inceputul aventurii

Alina Elena Murariu s-a născut în Pașcani și este creatoarea brand-ului I WOOD BE ce pune accent pe partea culturală prin agende din lemn de fag și foi de hârtie reciclate, semne de carte din lemn ...

Află mai multe

Doriti sa vorbim? va rugam sa folositi formularul de mai jos pentru a lua legatura.