Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

RĂSFĂȚAȚI-VĂ PRODUSELE

SFATURI DE ÎNTREȚINERE

Produsele dumneavoastră vor trăi și vor dezvolta o patină în timp. Lucrăm la produsele noastre cu cea mai mare grijă, iar calitatea se evidentiază în timp. Iată câteva sfaturi pentru fiecare tip de material.

ESENȚIALELE PENTRU

PIELE

Pentru a vă bucura cât mai mult timp de produsele din piele, hidratați materialul cu o cremă de lapte incoloră pentru piele, pe care o găsiți la toate magazinele specializate. Folosind piele reciclată, acestea pot avea mici defecte, însă nu ce ar putea strica produsul. Pielea Crazy Horse are un aspect vintage și necesită mai multă îngrijire, ea creând o patină deosebită.

• SUSTENABIL • PERSONALIZABIL • REUTILIZABIL

• REALIZATE MANUAL DIN MATERIALE NATURALE • BRAND AUTENTIC ROMANESC •

esențial pentru

lemn

Evitați expunerea excesivă la umiditate și căldură. Curățați cu o lavetă umedă, evitând folosirea solvenților puternici. Evitați expunerea la lumina directă a soarelui pentru a preveni decolorarea. Stocați produsele într-un mediu uscat și răcoros pentru a preveni deformarea.

esențial pentru

produsele din Porțelan

Produsele sunt create manual, din porțelan, ars la 1260 grade, acoperit cu glazuri ce nu conțin plumb. Glazurile folosite sunt foodsafe, se pot folosi și la mașina de spălat vase și la cuptorul cu microunde.

esential pentru

produsele din textil

Spălați în conformitate cu eticheta de întreținere. Evitați orice fel de înălbitori care pot afecta culorile. Spălarea este recomandată să fie făcută manuală la 30 grade sau spălare profesională. Uscare la aer. Calcarea la temperatura mare, mai ales la buzunar. Fiind material natural, acesta la spălare se micșorează, dar după călcare își revine la forma inițială. Evitați expunerea excesivă la soare pentru a preveni decolorarea. Depozitați în locuri uscate și aerisite pentru a preveni formarea mucegaiului.

join our instagram

@IWOODBE.RO