Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Descoperă plăcerea cumpărăturilor online fără griji!

Consultă Termenii și Condițiile noastre pentru a te asigura că experiența ta de cumpărături este la cel mai înalt standard și transparentă.

Termeni și condiții

Prezentare generală
Acest site web este operat de
I WOOD BE SRL 

Pe site-ul, termenii „noi”, „noi” și „ai noștri” consultați I WOOD BE SRL. I WOOD BE SRL  oferă acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dvs., utilizatorului, condiționat de acceptarea dvs. de toți termenii, condițiile, politicile și anunțurile menționate aici.

Vizitând site-ul nostru și / sau achiziționând ceva de la noi, vă angajați în „Serviciul” nostru și sunteți de acord să fiți obligați de următorii termeni și condiții („Termeni și condiții”, „Termeni de utilizare” ”), Inclusiv acei termeni și condiții și politici suplimentare menționate aici și / sau disponibile la alte linkuri. Acești Termeni de serviciu se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, incluzând fără limitare utilizatorii care sunt furnizori, clienți, comercianți și / sau contribuitori de conținut.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni de serviciu. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu puteți accesa site-ul web sau utilizați niciun serviciu.

Orice funcții sau instrumente noi care se adaugă magazinului curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Puteți revizui în orice moment pe această pagină cea mai actuală versiune a Termenilor și condițiilor. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte din acești Termeni de serviciu prin publicarea actualizărilor și / sau modificări pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea continuă a dvs. sau accesul la site-ul web după publicarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc. Acestea ne oferă platforma online de comerț electronic care ne permite să ne vindem produsele și serviciile.

SECȚIUNEA 1 - TERMENI ALE MAGAZINULUI ONLINE
Acceptând acești Termeni și condiții, reprezentați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia dvs. reședința sau că aveți vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință și ne-ați dat consimțământul dvs. pentru a permite oricăruia dintre minorii dvs. să utilizeze acest site.
Nu puteți folosi produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nu puteți, în utilizarea Serviciului, să violați orice legi din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind dreptul de autor).
Nu trebuie să transmiteți viruși sau orice cod cu caracter distructiv.
O încălcare sau încălcare a oricăruia dintre Termeni va duce la încetarea imediată a Serviciilor.

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE
Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui din orice motiv în orice moment.
Înțelegeți că conținutul dvs. (inclusiv informațiile despre cardul de credit), poate fi transferat necriptat și implică (a) transmisii prin diferite rețele; și (b) modificări de conformare și adaptare la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile cardului de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.
Sunteți de acord să nu reproduceți, să copiați, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați nicio porțiune a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul, fără expres permisiunea scrisă de către noi.
Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau afecta altfel acești Termeni.

SECȚIUNEA 3 - ACURATEȚE, DEPLINĂTATE ȘI OPORTUNITATE A INFORMAȚIEI
Materialul de pe acest site este furnizat doar cu informații generale și nu ar trebui să fie bazat pe sau utilizat ca unică bază pentru luarea deciziilor fără a consulta surse de informații primare, mai exacte și mai complete.
Acest site poate conține anumite informații anterioare. Informațiile istorice, neapărat, nu sunt actuale și sunt furnizate numai pentru referința dvs. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza nicio informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările site-ului nostru.

SECȚIUNEA 4 - MODIFICĂRI ALE SERVICIULUI SAU A PREȚURILOR

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.
Ne rezervăm în orice moment dreptul de a modifica sau întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără o notificare în orice moment.
Nu vom fi răspunzători pentru dvs. sau față de terți pentru nicio modificare, modificare a prețului, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)
Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online pe site-ul web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica noastră de returnare.
Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai precis imaginile produselor noastre care apar la magazin. Nu putem garanta că afișarea culorilor prin monitorul computerului dvs. va fi exactă.
Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre la orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurilor produselor pot fi modificate oricând, fără notificare prealabilă, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcut pe acest site este nulă atunci când este interzisă.
Nu garantăm că calitatea produselor, serviciilor, informațiilor sau a altor materiale achiziționate sau obținute de dvs. va răspunde așteptărilor dvs. sau că erorile din acest serviciu vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6 - ACURATEȚEA FACTURILOR ȘI A CONTABILITĂȚII
Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o faceți cu noi. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulăm cantitățile cumpărate de o persoană. Aceste restricții pot include comenzi plasate de către sau sub același cont de client, aceeași carte de credit și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau expediere. În cazul în care facem o modificare sau anularea unei comenzi, putem încerca să vă notificăm contactând adresa de e-mail și / sau adresa de facturare / numărul de telefon furnizate la momentul efectuării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau a interzice comenzile care, în opinia noastră, par să fie plasate de dealeri, revânzători sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați informații curente, complete și exacte despre cumpărare și cont pentru toate achizițiile făcute de la magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați prompt contul și alte informații, inclusiv adresa dvs. de e-mail și numerele cardului de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după caz.

Pentru mai multe detalii, consultați Politica noastră de returnări.

SECȚIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE
Este posibil să vă oferim acces la instrumente terțe pe care nu le monitorizăm, nici nu avem niciun control și nici o intrare.
Dumneavoastră recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la aceste instrumente „așa cum este” și „disponibile” fără garanții, reprezentări sau condiții de orice fel și fără nici o aprobare. Nu vom avea nicio răspundere care rezultă din sau în legătură cu utilizarea dvs. de instrumente terțe opționale.
Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este pe deplin pe riscul și discreția dvs. și ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizați și aprobați termenii cu care sunt furnizate instrumentele furnizate de terți părți ( s).
De asemenea, în viitor, putem oferi noi servicii și / sau funcții prin intermediul site-ului (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse). Aceste caracteristici și / sau servicii noi vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni de serviciu.

SECȚIUNEA 8 - LINKURI CĂTRE TERȚI
Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin Serviciul nostru pot include materiale de la terți.
Linkurile de la terți de pe acest site vă pot direcționa către site-urile terțe părți care nu sunt afiliate la noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau exactității și nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere sau responsabilitate pentru materiale sau site-uri terțe sau pentru alte materiale, produse sau servicii ale terților.
Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu sau pagubă legată de cumpărarea sau utilizarea bunurilor, serviciilor, resurselor, conținutului sau oricărei alte tranzacții efectuate în legătură cu site-urile terță parte. Vă rugăm să consultați cu atenție politicile și practicile terților și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Reclamațiile, revendicările, preocupările sau întrebările referitoare la produse terțe trebuie să fie direcționate către terță parte.

SECȚIUNEA 9 - MESAJE, RĂSPUNSURI ȘI ALTE MENȚIUNI
Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite depuneri specifice (de exemplu înscrieri la concurs) sau fără o solicitare de la noi trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau altfel (colectiv, „comentarii”), sunteți de acord că putem, oricând, fără restricții, edita, copia, publica, distribui, traduce și utiliza în orice alt suport orice comentarii pe care ni le transmiteți. Nu suntem și nu avem nicio obligație (1) de a menține în mod sigur niciun comentariu; (2) să plătim compensații pentru comentarii; sau (3) să răspundem la orice comentarii.

Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care îl determinăm ca ilegal, jignitor, amenințător, calomnios, defăimător, pornografic, obscen sau de altă natură care sunt obiectabile sau încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni de serviciu.
Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca niciun drept al vreunui terț, inclusiv drepturile de autor, marca comercială, confidențialitatea, personalitatea sau alt drept personal sau proprietar. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene sau vor conține un virus informatic sau alt malware care ar putea afecta în orice mod funcționarea Serviciului sau a oricărui site web aferent. Nu puteți utiliza o adresă falsă de e-mail, pretindeți că sunteți altcineva decât dvs., altfel ne induceți în eroare pe noi sau terți cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru comentariile pe care le faceți și exactitatea acestora. Nu ne asumăm nici o responsabilitate și nu ne asumăm nici o răspundere pentru comentariile postate de dvs. sau de către orice terț.

SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII PERSONALE
Transmiterea informațiilor dvs. personale prin magazin este reglementată de Politica noastră de confidențialitate. Consultați politica noastră de confidențialitate.

SECȚIUNEA 11 - ERORI, OMISII SAU INEXACTITĂȚI
Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru sau în Serviciul care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se pot referi la descrieri de produse, prețuri, promoții, oferte, taxe de expediere a produsului, ore de tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta eventualele erori, inexactități sau omisiuni și de a schimba sau actualiza informații sau de a anula comenzi în cazul în care orice informație din Serviciu sau de pe orice site web aferent este inexactă în orice moment, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda dvs.) .
Nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile din Serviciu sau de pe orice site web aferent, inclusiv fără limitare, informații despre prețuri, cu excepția cazului în care este cerut de lege. Nu trebuie să se ia nicio dată de actualizare sau actualizare aplicată în Serviciu sau pe niciun site Web conex, pentru a indica faptul că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site web conex au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE
Pe lângă alte interdicții prevăzute în Termenii și condițiile, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia: ( a) în orice scop ilicit; (b) să solicitați altora să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) să încalcați reglementările, regulile, legile sau ordinele locale internaționale, federale, provinciale sau de stat; (d) să încalcați drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) hărțuirea, abuzul, insultarea, vătămarea, defăimarea, calomnia, disperarea, intimidarea sau discriminarea în funcție de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau dizabilitate; (f) să prezinte informații false sau înșelătoare; (g) să încarce sau să transmită viruși sau orice alt tip de fișier malițios intenționat care să poată fi folosit în orice mod care să afecteze funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web conex, alte site-uri web sau Internet; (h) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora; (i) să trimită spam; (j) în orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze sau să eludeze caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricăror site-uri web conexe, alte site-uri web sau Internet. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau a oricărui site web aferent pentru încălcarea oricărei utilizări interzise.

SECȚIUNEA 13 - DECLARAȚIA GARANȚIILOR; LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII
Nu garantăm, reprezentăm sau garantăm că utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigur sau fără erori.
Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi corecte sau fiabile.

Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pentru perioade nedeterminate de timp sau anula serviciul în orice moment, fără a vă anunța.
Sunteți de acord în mod expres că utilizarea dvs. sau incapacitatea de utilizare a serviciului este pe riscul dvs. exclusiv. Serviciul și toate produsele și serviciile care vă sunt livrate prin intermediul serviciului sunt (cu excepția celor menționate în mod expres de noi) furnizate „așa cum sunt” și „ca disponibile” pentru utilizarea dvs., fără nicio reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, fie expres sau implicit, incluzând toate garanțiile sau condițiile de comerciabilitate implicite, calitatea comerciabilă, durabilitatea, titlul și încălcarea.


În nici un caz, I WOOD BE SRL, directorii noștri, ofițerii, angajații, filialele, agenții, antreprenorii, internii, furnizorii, furnizorii de servicii sau autorizații de licență nu vor fi responsabili pentru orice vătămare, pierdere, revendicare sau orice directă, indirectă, incidentală, punitivă, specială sau daune cauzale de orice fel, inclusiv, fără limitare profiturile pierdute, veniturile pierdute, economiile pierdute, pierderea de date, costurile de înlocuire sau orice alte daune similare, fie că au la bază contract, infracțiuni (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau în alt mod, care rezultă din utilizarea dvs. pentru oricare dintre servicii sau pentru orice produse achiziționate prin utilizarea serviciului sau pentru orice altă revendicare legată în vreun fel de utilizarea serviciului sau a oricărui produs, incluzând, dar fără a se limita la orice eroare sau omisiune în orice conținut, sau orice pierdere sau deteriorare de orice fel suportată ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau altfel pus la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă sunt informați despre posibilitatea lor. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune cauzale sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată în limita maximă permisă de lege.

SECȚIUNEA 14 - INDEMNIFICARE
Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați I WOOD BE SRL  și filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții , contractanți, licențiatori, furnizori de servicii, subcontractanți, furnizori, stagiari și angajați, inofensivi din orice cerere sau cerere, inclusiv onorarii rezonabile ale avocaților, făcuți de orice terță parte din cauza sau care rezultă din încălcarea dumneavoastră a acestor Termeni de serviciu sau a documentelor pe care le încorporează prin referință sau încălcarea dvs. de orice lege sau drepturile unui terț.

SECȚIUNEA 15 - SEVERABILITATE
În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni de serviciu este considerată ilegală, nulă sau neaplicabilă, această prevedere va fi totuși executorie în măsura maximă permisă de legislația în vigoare, iar porțiunea neexecutabilă va fi considerată a fi exclusă de acești Termeni de serviciu, o astfel de determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea altor dispoziții rămase.

SECȚIUNEA 16 - REZILIERE
Obligațiile și obligațiile părților suportate înainte de data de reziliere supraviețuiesc rezilierii prezentului acord în toate scopurile.
Aceste Condiții de furnizare a serviciului sunt eficiente, cu excepția cazului în care, sau până la încheiere, de către dvs. sau noi. Puteți încheia aceste Condiții de furnizare în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau atunci când încetați să utilizați site-ul nostru.
Dacă nu reușiți sau suspectăm că ați eșuat să respectați orice termen sau dispoziție a acestor Termeni și condiții, de asemenea, putem denunța acest acord în orice moment, fără notificare și veți rămâne responsabil pentru toate sumele datorate și inclusiv data încetării; și / sau, în consecință, vă poate refuza accesul la Serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

SECȚIUNEA 17 - ACORDUL INTERIOR
Neexercitarea sau executarea vreunui drept sau furnizare a acestor Termeni de serviciu nu va constitui o renunțare la un astfel de drept sau dispoziţie.
Acești Termeni și condiții și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau în ceea ce privește Serviciul constituie întregul acord și înțelegere dintre dvs. și noi și guvernează utilizarea dvs. a Serviciului, înlocuind orice acorduri anterioare sau contemporane. , comunicări și propuneri, fie orale sau scrise, între dvs. și noi (inclusiv, fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor).
Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și condiții nu vor fi interpretate în raport cu partea care a elaborat.

SECȚIUNEA 18 - DREPTUL GUVERNANT
Acești Termeni de servicii și orice acorduri separate prin care vă oferim Servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile României .

SECȚIUNEA 19 - MODIFICĂRI ALE TERMENILOR DE SERVICII
Puteți revizui versiunea cea mai actuală a Termenilor și serviciilor în orice moment, pe această pagină.
Ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreție, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte din acești Termeni de serviciu, prin publicarea actualizărilor și modificărilor pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru web pentru modificări. Utilizarea continuă a dvs. sau accesarea site-ului nostru web sau a Serviciului după publicarea oricăror modificări ale acestor Termeni de serviciu constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 20 - INFORMAȚII DE CONTACT
Întrebări despre Termenii și condițiile trebuie trimise la adresa  IWOODBE.RO@GMAIL.COM

ARTICOLE i wood be

Meet the Makers – Alina Elena Murariu

Meet the Makers – Alina Elena Murariu

I WOOD BE, despre curaj și libertate. Observ fragmentar printre oamenii veniți la festival două coculețe blonde în spatele unui stand. Îmi fac loc vitejește prin mulțime și mă apropii, vânând mai m...

Sărbători fără plastic

Sărbători fără plastic

“Suntem trecut, trudă și iubire, nopți lungi cu dalta-n mână, în speranța că o să-ncrustăm în suflet și pe buze un zâmbet, o dorință nestăvilită de eliberare, de întoarcere la eul interior. Ne-am v...

Inceputul aventurii

Inceputul aventurii

Alina Elena Murariu s-a născut în Pașcani și este creatoarea brand-ului I WOOD BE ce pune accent pe partea culturală prin agende din lemn de fag și foi de hârtie reciclate, semne de carte din lemn ...

i wood be

social media