Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Fiecare achiziție transformăta într-o experiență plăcută pentru tine.

CONSULTĂ POLITICA NOASTRĂ DE RETURNARE PENTRU DETALII DESPRE PROCESUL NOSTRU FĂRĂ GRIJI.

Politica de returnare

Avem o politică de returnare de 14 de zile, ceea ce înseamnă că aveți maxim 14 de zile după ce ați primit articolul pentru a solicita un schimb sau returnarea banilor.

Pentru a fi eligibil pentru o returnare, produsul returnat trebuie să fie în aceeași condiție în care l-ați primit, nefolosit, cu etichete și în ambalajul său original. De asemenea, veți avea nevoie de factură sau dovada achiziției.

Clienții sunt responsabili pentru toate taxele de transport legate de returnarea unui articol și de toate taxele asociate inițial cu primirea comenzii.

Pentru a solicita un retur, ne puteți contacta la IWOODBE.RO@GMAIL.COM. Dacă returul dvs. este acceptat, vă vom trimite instrucțiuni despre cum și unde să trimiteți pachetul. Nu vor fi acceptate articolele trimise înapoi fără a solicita mai întâi returul.

Puteți să ne contactați întotdeauna pentru orice întrebare la  IWOODBE.RO@GMAIL.COM.

Daune și probleme
Vă rugăm să inspectați comanda dvs. la recepție și să ne contactați imediat dacă articolul este defect, deteriorat sau dacă primiți un produs greșit, astfel încât să putem evalua și corecta problema.

Din păcate, nu putem accepta returnări la produsele aflate la reducere sau pentru cardurile cadou.

Schimburi
Cea mai rapidă modalitate de a vă asigura că veți obține ceea ce doriți este să returnați articolul și după ce returnarea este acceptată, efectuați o achiziție separată pentru noul articol.

Rambursări
Vă vom anunța de îndată ce am primit și inspectat coletul dvs. și vă vom anunță dacă restituirea a fost aprobată sau nu. Dacă este aprobată, vi se va rambursa contravaloarea produsului. Vă rugăm să vă amintiți că poate dura ceva timp până ce banca sau compania dvs. de card de credit va procesa plata.

ARTICOLE i wood be

Meet the Makers – Alina Elena Murariu

Meet the Makers – Alina Elena Murariu

I WOOD BE, despre curaj și libertate. Observ fragmentar printre oamenii veniți la festival două coculețe blonde în spatele unui stand. Îmi fac loc vitejește prin mulțime și mă apropii, vânând mai m...

Sărbători fără plastic

Sărbători fără plastic

“Suntem trecut, trudă și iubire, nopți lungi cu dalta-n mână, în speranța că o să-ncrustăm în suflet și pe buze un zâmbet, o dorință nestăvilită de eliberare, de întoarcere la eul interior. Ne-am v...

Inceputul aventurii

Inceputul aventurii

Alina Elena Murariu s-a născut în Pașcani și este creatoarea brand-ului I WOOD BE ce pune accent pe partea culturală prin agende din lemn de fag și foi de hârtie reciclate, semne de carte din lemn ...

i wood be

social media