Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

CERERE OFERTA

Susținem
companiile
prietenoase
cu
mediul
să
devină
lideri
ai
unei
lumi
ecologice,
ajutandu‑le
sa
isi
defineasca
valorile
de
brand
si
oferindu‑le
produse
promotionale
cu
design
inovativ,
fabricate
din
materiale
naturale
integrate
intr‑o
economie
circulara.

DORESC SA PRIMESC OFERTĂ! 

Construiești o identitate de brand curată, cu ajutorul produselor noastre promoționale provenite din surse sigure, certificate FSC, ce contribuie la reducerea amprentei de carbon și la conservarea resurselor naturale. Oferim consultanță printr-un proiect personalizat 100% adaptat nevoilor companiei, realizat rapid pentru a oferi o experiență care să îndeplinească așteptările clienților.

DE CE SA NE ALEGI

Ne diferentiem printr-o serie de caracteristici si practici unice, care subliniaza angajamentul nostru fata de sustenabilitate,obtinand recunoastere si apreciere atat din partea clientilor, cat si a organizatiilor de mediu.

Aceasta abordare responsabila nu doar ca reduce impactul negativ asupra mediului, dar si atrage clienti care valorizeaza produsele ecologice si viabile.

  1. Angajament puternic pentru produsele si materialele prietenoase cu mediul.
  2. Design inovator si personalizat
  3. Calitate superioara - durabilitate/atentie la detalii
  4. Practici de management al desurilor - reciclare/reutilizare
  5. Proiecte comunitare si educationale - participarea la proiecte de impadurire si alte initiative ecologice / sustinerea campaniilor pentru constientizarea publicului despre importanta protejarii mediului
  6. Produse durabile si reparabile - inlocuirea usoara a anumitor componente individuale,
    prelungind durata de viata a produselor

DACA ALEGI SA LUCREZI CU NOI IATA NISTE

AVANTAJE SI BENEFICII

CREAZĂ O RELAȚIE BAZATĂ PE VALORILE TALE CU CLIENȚII

Oferă bucuria clienților tăi cu cadourile corporate de la I WOOD BE! Surprinde-ți angajații, furnizorii și partenerii de afaceri cu un cadou original și versatil. Programul B2B de la I WOOD BE te ajută să împărtășești valorile și beneficiile brandului tău și creezi o relație directă cu aceștia, prin produse personalizate ce se deosebesc de competitie, cu atenție la detaliu.

INFORMEAZĂ-ȚI PUBLICUL CONSUMATOR DESPRE AFACEREA TA

Informezi publicul despre beneficiile achiziționării produsului tău, în locul produselor fabricate în masă,
prin materiale educative, valindându-le decizia de a urma practicii de consum responsabil, ajutând să crească valoare brandului.

FACI PARTE DINTR-UN PARTENERIAT STRATEGIC

Faci parte din proiecte comune de ecologie, ceea ce poate duce la creșterea vizibilității și reputație pe piață - Conservation Carpathia, Ajungem Mari, Starea Nației, Transformator

OBȚII REZULTATE POZITIVE CE AJUTĂ LA CREȘTEREA RAPORTULUI DE SUSTENABILITATE

Oferim declarații de conformitate și documentație de surse de materie primă sigură, prin certificări de mediu.
Descoperi și alegi produse realizate din materiale naturale, care reflectă angajamentul companiei față de protecția mediului și diferențierea pe piață

CONTRIBUI LA O ECONOMIE CIRCULARĂ

Implementezi sisteme de economie circulară ce contribuie la reducerea amprentei de carbon prin utilizarea produselor prietenoase cu mediu

VEI LUCRA CU UN REPREZENTANT AL ECHIPEI CARE ITI VA OFERI SUPORT PERSONALIZAT/ATENT LA NEVOILE TALE

Lucrezi cu o echipa de oameni pasionati, al carui interes este cresterea firmei tale prin productie etica

CINE NE RECOMANDĂ?

ELENA - ELEKTRA REWANABLE SUPPORT

Totul a inceput cu un proiect personal, personalizat de I Wood B, care a a exprimat exact ce mi-am dorit pentru persoana careia i-am daruit agenda aceea. Ceea ce creaza | Wood Be pentru noi sunt emotiile ce dorim sa le transmitem mai departe,si anume: caldura, dedicare, implicare si creativitate, ceea ce realizam de altfel in activitatea noastra. Faptul ca cei carora daruim creatiile I Wood Be, personalizate pentru noi, cu ideile legate de activitatea noastra, asteapta cu nerabdare noile produse, indiferent de perioada anului, inseamna mai mult decat validare, inseamna apropiere, si conectate pe termen lung. Tin sa precizez ca, de-a lungul anilor, I Wood Be a reusit sa inteleaga si sa anticipeze ce ne-am dori, scurtand foarte mult procesul de creatie, ajutandu-ne astfel sa fim promti intr-o perioada in care timpul este foarte comprimat. Pot doar sa multumesc, in numele meu si al echipei mele, pentru fiecare moment in care putem sa aducem zambet pe buzele colaboratorilor si colegilor, si utilitate a creatiilor, multumita I Wood Be!

DENISA - VESTRA INDUSTRY

DENISA - VESTRA INDUSTRYAleg produsele I WOOD BE pentru profesionalism, pentru creativitatea și
pasiunea de care dați dovadă, dar şi pentru că mereu am găsit la voi idei
faine şi inedite și că ați reușit să puneți în plan și ideile noastre

CLIENȚII I WOOD BE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE