Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Produse eco-friendly & sustenabile

Cum toții avem responabilitatea să fim ghizi pentru beneficiari către alegeri mai sustenabile, astfel încât produsele noastre sunt o alternativă sustenabilă la ceea ce există comercial pe piață, prin creații din materiale naturale, reciclate sau recuperate.

DESPRE I WOOD BE

Brandul I WOOD BE este un atelier de laser cutting & engraving, care a luat naștere printr-un proiect de reciclare creativă, cu scopul de conștientizare a resurselor. La I WOOD BE, credem că fiecare produs are o poveste de spus.

Ne inspirăm din bogăția culturii noastre românești și ne implicăm într-un proces meticulos de creație manuală, în care fiecare detaliu este tratat cu atenție și pasiune. Fiecare produs pe care îl oferim este unic și poartă amprenta mâinilor talentate care l-au creat.

Produsele create provin din frumusețea naturii și a materialelor prețioase. Folosim lemn certificat FSC, piele reciclată, textil și ceramică pentru a crea produse unicate, realizate manual cu atenție la detalii. 

Suntem pasionați de personalizare și de crearea unor produse care reflectă individualitatea și valorile fiecărui client. Fie că îți dorești un obiect unic pentru tine sau ca un cadou special pentru cineva drag, suntem aici să îndeplinim dorințele tale.

Suntem într-o misiune pentru a face o schimbare pozitivă în lumea noastră. Ne angajăm să folosim materiale sustenabile și reutilizabile, reducând astfel impactul asupra mediului. Fiecare produs I WOOD BE este conceput cu grijă și responsabilitate, pentru a aduce o contribuție majoră în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Dacă îți dorești să porți autentic sau să oferi produse promotionale personalizate pentru brandul tău, I WOOD BE este partenerul ideal. Îți oferim soluții creative și de calitate, care vor îmbogăți și promova brandul tău într-un mod sustenabil și conștient.

Executăm la cerere debitări la laser pentru material de max 8mm, lemn, pluta, plexi, piele. Toate produsele pot fi personalizate și create după preferințe.

Debitare laser

Meniuri, numere, nota plata, semne, tablouri, ecusoane

HoReCa

Iwood plant

Agende și albume lemn

Toate produsele noastre, inclusiv agende reutilizabile cu hârtie reciclată și albume fotografice cu carton negru vintage, vin cu o inițiativă ecologică, plantând un copac la fiecare achiziționare, iar în plus, oferim opțiunea de personalizare pentru a satisface preferințele tale.

"In creațiile I WOOD BE gasim suflet, un pic sau mai mult!"

Mihaela

Daca vrei ceva unic si deosebit, aici este locul unde il gasesti! Recomand cu mare drag!

Andra

"Excelent 😊! Excelente comenzi"

Scorus Sorina Elena

* SUSTENABIL * PERSONALIZABIL * REUTILIZABIL

* REALIZATE MANUAL DIN MATERIALE NATURALE *

* BRAND AUTENTIC ROMANESC

I WOOD BE FASHION

POARTĂ ACCESORII DIN PIELE RECICLATĂ

VERSATIL

MINIMALIST

COMPACT

JOIN OUR INSTAGRAM

@IWOODBE.RO