CATEVA CUVINTE DESPRE MINE

Sunt un product designer si creatoarea brand-ului I Wood Be

Salut! Mă numesc Elena Alina Murariu. Sunt creatoarea brand-ului I WOOD BE, poate ați mai auzit de mine. Dacă mă știți, toate bune. Dacă nu mă știți, putem face cunoștință acum. Dar nu oricum, nu prin ochii mei, ci prin ochii mamei mele. Am rugat-o să scrie orice despre mine și ceea ce fac, ca să puteți să mă cunoașteți cât mai bine.

Alina nu a fost un copil ce trebuia supravegheat la fiecare pas. A avut puterea și dorința de a-și croi singură viața, așa cum a dorit.  A studiat Geografia și un element din natură – lemnul, simbol al creșterii și al progresului, a determinat-o să se îndrepte spre o direcție nouă. A învățat singură să prelucreze lemnul, și-a cumpărat ustensilele necesare și a descoperit treptat că vrea să construiască o afacere pe care dorește să o stăpânească conștient și să o îndrepte în direcția dorită.

Brandul meu este I WOOD BE. După „Semne de carte unicat” și „Motion Art Design”, care oricum nu sunau bine, am zis că trebuie să continui ceea ce fac eu, ceea ce sunt eu. „Eu lemn sunt” și „I would be” – „eu voi fi”. E un nume haios, ce provoacă multe zâmbete oamenilor și toți îmi spun că e interesant și fâșneț.